Fam  Kusters op Curacao


Welkom
Contact
Gastenboek
Fotoboek
Weblog
Mailing
  hoi sien,
  door annoesjka de groot () op 24-01-2012 om 18:35
  Homepage:

hoi josien,

hoe is het met je?ik sprak vanmiddag je moeder(bij de hema)en ze vertelde dat je een rottige periode achter de rug hebt met jou gezondheid....ik schrok hier wel van,maar gelukkig heb je het nu allemaal achter de rug....pfffffff......ik wens jou en roy en de kids al het geluk van de wereld en ook heel veel gezondheid toe,grtjes annoesjka(en natuurlijk edwin en peppe)doei doei.....

  Hallo samen
  door Nel Gielens op 04-01-2012 om 19:30
  Homepage:
De beste wensen voor het nieuwe jaar!!Jullie zien er goed uit en fijn dat het goed gaat met jullie allemaal!!mooie foto's!! Groetjes van Nel Gielens van de Spiekert

  Gelukkig 2012
  door Marieke op 04-01-2012 om 12:18
  Homepage:
Dag lieve allemaal, Ook van mij de beste wensen voor 2012 met gezondheid, geluk en liefde! Wat een heerlijke foto's hebben jullie weer van de kids, genieten... Nog maar een paar weken en dan zal ik eindelijk mijn opleiding afronden. Misschien tot snel weer op Dushi Korsou! Ayo, Mariek

  Like the pics!
  door Fleur op 04-01-2012 om 10:24
  Homepage:
Ha lieve Sien, Roy, Keke en Mijs! Een heel gelukkig 2012 met jullie gezinnetje! En vooral ook een gezond 2012, met name voor jou Sien. Dat je lichaam maar weer snel 'back to normal' gaat! Wat fijn om de nieuwe foto's te zien, wat zien jullie er allemaal goed uit! Ik heb alweer helemaal zin om naar jullie toe te komen als ik dit zie!!! Lieve schatten tot mails!!! liefs, SFMA

  skype
  door mees () op 01-01-2012 om 18:12
  Homepage:http://-

hallo roy en sien

wij, bibi , elly en mees hebben julie al ge sms't maar julie stuurde niks terug.
we hebben ook gebeld maar julie namen niet op.
we hebben berichten gestuurd op skype maar julie reageerde niet.
we zitten al uuren te wachten tot dat julie online komen.
bibi en mees hebben iets gemaakt voor keke en mijs en ik heb het naar jou gestuurd roykusters@gmail.com.
maar julie reageren niet en dat vinden wij niet leuk,
ik, mees, stuur dit bericht dus ook om er voor te zorgen dat julie een beetje een schuld gevoel krijgen.

groetjes bibi. elly en mees

  Berichtje uit Venray
  door Marco () op 23-06-2011 om 10:59
  Homepage:

Roy, Josien, Keke en Mijs,

Hier een berichtje uit Venray. We lezen regelmatig hoe het jullie daar vergaat op Curacao.

Allereerst gefeliciteerd met de nieuwe woning, het ziet er prachtig uit. Maar aan de vloer te zien is Roy helemaal klaar met tegels.. Het is ook fijn om te lezen dat Keke en Mijs steeds meer hun draai kunnen vinden.

Leuk dat Roy binnenkort samen met Keke kan gaan golfen. Misschien kunnen we wel een bal slaan in Geysteren wanneer jullie in Venray zijn. Laat maar weten of je er tijd voor hebt, want de agenda zal wel vol staan.

Hier is alles goed, de dames worden snel groot. Cato is al een hele dame met een eigen willetje, maar erg lief, ook voor haar zusje. Noor kruipt nu en heeft deze week haar eerste twee tandjes.

We hopen jullie te zien wanneer jullie in Venray zijn.

Groetjes,

Marco, Annemarie, Cato en Noor

  Gefeliciteerd!
  door Marieke op 13-05-2011 om 09:28
  Homepage:
Lieve Mijs, Een beetje laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat wordt je toch een mooie, grote meid! Dikke kus ook aan papa, mama en Keke! Liefs, Marieke

  Even berichtje vanuit St. Joost
  door Stefan Metsemakers () op 09-04-2011 om 08:36
  Homepage:

Hey Roy en familie,

Na een tijdje niet op jullie site te zijn geweest, en na een bezoekje aan Ralf die vertelde dat hij jullie bezocht had, weer eens even gekeken wat er weer allemaal veranderd is in jullie leventje.

Lees dat er veel gebeurd is, oa vaste banen, een hond, kinderen worden groot, waterschade en natuurlijk de bouw van het huis enz enz

Moet zeggen , wordt een leuk optrekje daar wel jammer dat er geen stenen aan zitten, had ik eventueel even langs kunnen komen om de woning op te nemen als referentie projekt.

Roy, even ter informatie voor jou, Werner is niet meer werkzaam bij Vandersanden sinds 1 april, is volop bezig met gesprekken met anderen zal je op de hoogte houden waar hij terecht gaat komen.

Nou moet stoppen nu, want moet over een half uurtje op het voetbalveld staan met de kleine.

Wens jullie alle goeds toe, en zal binnenkort weer een berichtje plaatsen.

Groetjes,

Stefan, Lilian en Yannick Metsemakers

(steenfabriek Vandersanden)

 

 

 

 

 

  beter laat dan nooit...
  door monique van dijck () op 02-03-2011 om 15:23
  Homepage:

hallo familie kusters,

net met broer ralf aan de telefoon gezeten en die heeft mij helemaal jaloers gemaakt met vertellen over zijn trip (met familie) naar jullie toe, dus ik maar eens voor het eerst!!!! jullie site bekeken, en kan nou niet echt zeggen dat ik me daardoor beter voel, want ondanks dat het zonnetjes schijnt is het toch nog steeds berekoud!

Wat zien jullie er goed uit! heerlijk zonnig net alsof je daar nog steeds op vakantie bent, en ook jullie huis gaat vast super worden want dat ziet er nu zelfs al goed uit. wat ik zo lees zie en hoor (via via) heeft jullie plan dus heel goed uitgepakt! ik gun het jullie ook van harte!

met ons is ook alles goed, liz groeit als kool, wordt in mei alweer 2. krijgt echte meisjes streken zeker wanneer ze met bibi is. erwin is op dit moment druk met de carnaval, ook weer heel gezellig al ben ik dit jaar wel weer blij als het achter de rug is. ook ik wordt ouder....

voor nu laat ik het hierbij, ik wens jullie een super gezellige week toe samen met ralf, sam en kids!!

veel liefs uit leunen,

groeten monique

  Proficiat...
  door Thijs en Annie () op 21-02-2011 om 22:34
  Homepage:

Hallo Roy, Josien en kids,

Eerst wil ik Roy Feliciteren met zijn verjaardag morgen. Dat het een gezellige dag mag worden.

Heb ook eens even naar jullie nieuwe huis in aanbouw gekeken. Nou dat ziet er niet slecht uit. Helemaal super........

Fijn dat het goed met jullie gaat.

Een dikke knuffel vanuit Boxmeer.

Thijs en Annie 

  gefeliciteerd dames en heer
  door Hennie Rouwens () op 06-02-2011 om 17:03
  Homepage:

Hallo Fam Kusters en Tiny

Gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie om die brug te beklimmen.

SUPER knap van jullie.

En Tiny nu is die Venloop voor jou een fluitje van een cent.

Nog veel plezier daar met je familie en tot snel.

Groetjes Hennie Rouwens

 

 

  Proficiat
  door Koen,Renuka & Sam op 05-02-2011 om 19:52
  Homepage:

Hi Sien, Roy & the kids,

Even een berichtje om Josien te feliciteren met haar verjaardag. We hopen dat jullie een mooie dag hebben gehad en Sien lekker verwend is;-) We zijn erg benieuwd naar de vorderingen met jullie huis. Zometeen zullen we maar eens even naar het fotoboek gaan. Waarschijnlijk zullen we daar het antwoord zien. Verder alles goed? Hier is het stormachtig. Het waait hard! Verder gaat alles z'n gangetje.

Heel veel liefs uit Vught en een dikke kus voor Sien van

Koen, Renuka en Sam

 

 

 

  Baarlose groeten
  door Elly en Ton () op 04-02-2011 om 21:15
  Homepage:

Hallo Josien, Roy en kids

Josien Proficiat met je verjaardag zaterdag 5-2-2011. Alweer je 2e verjaardag in je nieuwe woonplaats. Dit wil dus zeggen dat jullie allemaal 'overzee' jarig zijn geweest. Tijd vliegt dat zie je nu maar weer. 2009 het jaar van jullie verhuizing, 2010 het jaar dat we afscheid moesten nemen van oma en 2011 het jaar dat we jullie weer even in Nederland hopen te zien. Voor nu/morgen een fijne dag. 

Ton en Elly

  2011
  door kusters op 02-01-2011 om 21:28
  Homepage:

Hallo allemaal,

Vanuit een wit Leunen de beste wensenvoor 2011 en tot april, want dan kunnen wij komen kijken naar jullie nieuwbouw en genieten van jullie allemaal

Jos-Gerda Bart

  Happy New Year!
  door Marieke op 30-12-2010 om 12:45
  Homepage:
Dag lieve Kustertjes, Op deze manier wens ik jullie alvast een gelukkig 2011! Wat zijn de kids toch gegroeid... Dikke kus van Marieke

  Heel mooi!
  door fam Thiadens op 24-12-2010 om 09:13
  Homepage:
Wat een vet huis!!!!! Succes!!! gr en x uit Amsterdam

  zomaar
  door Bert () op 26-09-2010 om 15:05
  Homepage:http://www.5ers.nl

Ha die Roy, Sien, Keke en Mijs.

Gisteren nog bij ome Ralf geweest om cadeautjes af te geven voor jullie. Gek om Ralf nu te zien vertrekken terwijl wij nog niet kunnen komen. Uiteraard gunnen wij het hem en Roy heel erg om elkaar na bijna een jaar weer echt te zien en te omhelsen.

Hopelijk vinden jullie de cadeautjes leuk en kunnen jullie er wat mee. Als Mart en Nellie binnenkort gaan dan geef ik weer wat filmpjes mee, als jullie die afgespeeld krijgen.

Tot zover weer even een bericht, we mailen wel weer. Geniet van elkaar en ome Ralf want het is zo weer voorbij.

Opa en Oma Piet zijn er nu, dus ik ga hangen.

Later en veel plezier, de speetjes.

  groeten uit Venray
  door oma kusters op 22-08-2010 om 16:11
  Homepage:

Hallo Allemaal, ik zit bij Teng en Ida, die nu op de Hoge Beek wonen, achter de PC!!!!! Heb met enige hulp jullie weblog geopend en de foto's bekeken. Wat zijn Keke en Mijs toch groot geworden. Wat leuk om jullie zo te zien.Heel veel groeten van Oma Kusters.

 

  Happy
  door Fleur () op 25-07-2010 om 13:11
  Homepage:
He schatten! Man, ik word al blij als ik jullie foto's zie en al helemaal die filmpjes op You-tube, geweldig!!! You look so happy! Ik weet dat vele mensen het zullen zeggen, maar ik hoop echt dat we jullie komend jaar ergens daar in Curacao weer zien! Ik schrijf in een brief wel weer de laatste ontwikkelingen, want dit is natuurlijk een openbaar forum....! ;) Sien, Roy en Meis en oma Tiny: Dank jullie wel voor de geweldige kleertjes voor Madelief! We zijn er zo blij mee! We weten niet hoe we jullie nu weer kunnen bedanken! We zullen wel foto's van Madelief maken als ze de kleertjes aan heeft en die doorsturen. Nou goed, ik schrijf je nog wel Sien! Heel veel liefs aan alle schatten daar (ook voor de 4-potigen) !

  even een berichtje.......
  door Thijs en Annie () op 03-07-2010 om 10:03
  Homepage:

Hallo lieve mensen,

Even een berichtje vanuit het warme Boxmeer.Leuk om te lezen Roy, hoe Keke zijn geweldige fantasie laat werken.......Fijn om te lezen en te horen dat het goed met jullie gaat.Wij hebben een leuke drukke tijd achter de rug. Kleine Sam die geboren is en daarna het huwelijk van Pim en Sanne.Het was alleen erg jammer dat Renuka daar niet bij kon zijn. Die meid heeft het aardig te verduren gehad.Ze hebben zware weken achter de rug. Wel is het fijn dat Sam het zo goed doet. Een prachtig manneke...........De bruiloft was verder fantastisch, heerlijk weer en een stralend paar. Ook Michiel en Jolien deden het zo goed.Michiel had het pakje van Keke aan. Stond erg feestelijk met die zwarte schoentjes.Bedankt nog voor jullie leuke feestelijke kaart.Veel geluk samen en tot hoors.............

Lieve groetjes,Thijs en Annie

 

 

  Gefeliciteerd!
  door Marieke op 03-06-2010 om 09:25
  Homepage:

Hoi allemaal!

Wat fijn om te horen dat alles nog steeds goed gaat! Josien, gefeliciteerd met je nieuwe baan! Dat klinkt allemaal fijn! Sowieso dat je de uren kan maken die je wil en dat alles goed geregeld is.
Gaat alles ook goed met de kids? Hoe vinden ze het op school/opvang? Keke gaat binnenkort naar de 'grote school', ofniet? Dat zal wel erg spannend voor hem zijn! Op het filmpje van Youtube heb ik me staan verwonderen hoe groot Mijs wel niet is geworden. Wat groeien ze toch snel...

Ik moest laatst trouwens wel lachen. Ik had van jullie de lepeltjes van BLOND gekregen vorig jaar... En nu ben ik een collectie aan het sparen!! Met mijn verjaardag al heel wat gekregen (zo krijg je je uitzet wel bij elkaar he). Nog even en dan heb ik een heel servies bij elkaar! Tsja, en dan moet ik alleen nog een plekje voor mezelf vinden.. ;)

In Nederland begint het nu ook langzaamaan ook zomer te worden, heerlijk! Deze week temperaturen van ongeveer 24 graden. We kunnen onze lichaampjes gaan bruinen! Ik ben dit weekend naar Pinkpop geweest, dus ben al wat bruin geworden. Bij mij op stage gaat ook alles prima. Het loopt op zijn einde en ik heb al gehoord dat ik alles met een voldoende ga afsluiten. Op naar het afstuderen!

Ik wens jullie nog heel veel geluk en plezier. Josien, succes met je nieuwe baan! En een dikke kus aan Keke en Mijs!

Liefs, Marieke

 

  hallo
  door hanneke rutten () op 29-05-2010 om 21:27
  Homepage:

Ha Josien,

Ik hoorde van Janneke dat je het goed naar je zin hebt. En aan de foto's te zien is dat ook zo, Goed om te horen. Proficiat met je baan, succes ermee! Doe je Bram Niessink de groeten van mij.

Groetjes Hanneke

  Wat een geweldig avontuur!
  door Mirella () op 28-05-2010 om 10:43
  Homepage:

Hey Josien en co!

Hoorde van Janneke over jullie site en ben natuurlijke meteen even gaan kijken! Wat leuk (en handig!) dat je op deze manier iedereen op de hoogte houdt. Zo lijkt het alsof je helemaal niet zo ver weg zit!

Zo te zien en te lezen hebben jullie het enorm naar jullie zin! Een goede keus geweest dus! Als ik de foto's bekijk en de verhalen lees, krijg ik wel jaloerse gevoelens hoor! Wij hebben ook vaak gedacht om Nederland te verlaten voor iets anders (en denken daar nog steeds wel eens aan, nou ja eerder dromen......)!

Vind het in ieder geval erg leuk om je verhalen te lezen!                    Heel veel geluk samen daar in de zon (heerlijk!!)                               En heel veel succes met je baan, spannend!!!

Liefs, Mirella

 

  proficiat
  door Jan en Marjan () op 26-05-2010 om 14:39
  Homepage:

jOSIEN, VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE NIEUWE BAAN EN HOPELIJK GAAT HET JE PRIMA BEVALLEN.

Groetjes, ook aan Roy, Keke en Mijs vanuit het natte en frisse Leunen.

 

  Ha, oud-loopmaatje!!
  door Ivonne Hanen () op 22-05-2010 om 16:55
  Homepage:
Ha Josien! Wat leuk om in het gastenboek van RfH te lezen dat je me afgelopen zondag hebt "gevolgd" tijdens de Marikenloop! En nog leuker om weer es enige vorm van contact te hebben! Hoe is het met je/jullie? Ik hoorde enige tijd geleden al dat jullie naar Curacao zijn gegaan, helemaal geweldig! En heb je toen gemaild, waarschijnlijk een niet meer in-gebruik-hebbend mailadres. Op de foto te zien gaat het jullie gezinnetje alleen maar voorspoedig! Waar houdt je je mee bezig daarzo, heb je werk of geniet je vooral van die twee ontzettend schattige kinderen? Ben je ook nog aan het hardlopen? Wat hebben we een aantal gezellige hardloopsessies gehad samen he? Nou, ik zou zeggen: mail me als je het leuk vind maar eens terug, want als ik hier door ga, ontploft je gastenboek nog es! Heel veel lieve groetjes, Ivonne

  Run for Health
  door Wim Claassen () op 19-05-2010 om 17:07
  Homepage:

Dag Josien en Roy,

En zo worden wij dus door je (Schoon)Moeder zelfs via het gastenboek van Run for health op de hoogte gehouden.

Zij speelde vandaag dus een beetje als "schakel" tussen de ene loopster en de andere.

Voor mij dus ook een uitnodiging/herinnering om eens in het gastenboek te schrijven.

Als de foto hierboven een beeld geeft over jullie verblijf daar in Curacao, dan zit het wel goed.

Bruin,goedlachts,ontspannen,gezin,water,strand etc. etc.

Hopenlijk ook nog iets aan hardlopen gedaan en de ervaringen uit Nederland doorvertalend naar het hardlopen in Curacao?

Blijf in beweging, het ga jullie goed, en tot ziens.

Namens alle leden van Run for health uit Roooooooooy

 

Wim Claassen sr.

 

 

  Gefeliciteerd MIJS!
  door Janneke () op 11-05-2010 om 20:43
  Homepage:http://www.salon39.nl

Lieve Mijs,

Van harte gefeliciteerd met je 2e verjaardag!

Een hele dikke kus  van ons!

Bert, Janneke, Parel en Zomer

  Groeten uit Baarlo
  door Ton en Elly () op 30-04-2010 om 13:19
  Homepage:

Hallo Luitjes

Alle sgoed met jullie? Met ons in ieder geval wel. Leuk de You Tube filmpjes. Kun je goed zien dat Mijs en Keke gegroeid zijn. Fijn dat Keke naar de school kan die jullie voorkeur heeft. Jammer dat het krijgen van een baan voor Josien moeilijker lijkt te gaan dan dat je aanvankelijk verwacht had. Geniet van elkaar en tot mails

Lieve groeten; Ton en Elly

 

  hallootjes
  door annoesjka () op 22-04-2010 om 18:12
  Homepage:

hallo familie kusters,

hoe gaat het met jullie?ik zag jou moeder vanmiddag(sien)en die zei dat ik eens op deze site moest kijken!met ed en mij en peppe gaat alles goed,volgende week gaan we een weekje naar berlijn op vakantie...........al zou curacao ook niet verkeerd zijn!!!!!!!!mmmmmm,xxxx liefs annoes

  Thanks
  door Koen & Renuka op 16-04-2010 om 18:42
  Homepage:

Lieve mensen,

Ook vanuit Vught bedankt voor jullie lieve kaartje. Errug spannend idd de laatste loodjes. Alles gaat prima. Jullie horen het als er nieuws is.

X Koen & Renuka

 

  Bedankt!
  door Marieke op 16-04-2010 om 16:27
  Homepage:

Bedankt voor jullie lieve kaartje!
Hij staat mooi naast de BLOND lepeltjes te pronken ;)

Liefs en groetjes terug, Marieke (en familie)

  Hallo!
  door Noud,Els () op 10-04-2010 om 15:43
  Homepage:

Hoi familie Kusters,

Jullie hebben een geweldige site en zo te zien goed naar jullie zin daar. Hier begint het weer ook gelukkig weer een stukje beter te worden.

Groetjes Noud en Els

  Hallo!
  door Marieke op 04-04-2010 om 14:33
  Homepage:
Als eerste natuurlijk fijne Paasdagen! Wordt het in Curacao ook gevierd? Eitjes zoeken op het strand in de palmbomen, ik zie het al helemaal voor me ;) Aan de foto's en de verhalen te zien zijn jullie nog lang niet van plan om terug naar NL te komen. Wat fijn om dat iig te weten dat jullie het daar naar de zin hebben! Blijf vooral de pagina updaten want ik blijf het leuk vinden om de verhalen te lezen en de foto's te bekijken. Wat groeien de kids trouwens zeg! Keke is al een heuze vent aan het worden! Liefs, Marieke

  AYO
  door liefste nichtje () op 03-04-2010 om 17:46
  Homepage:http:///

lieve roy sien en kids,

hoe is het met jullie ik heb jullie al lang niet meer gesproken op skype jammer!!

ik hoop dat ik jullie snel spreek en nog veel geluk op curacao !!!

ps : ik heb een baby hamster gekregen van 3 weken gratis want ik help altijd bij de dieren winkel dus als bedankje na ja ik hoop je snel weer te zien .

             GR: PARELLLLLLLLLLL

                                                                    

  Foto's
  door Bert Spee () op 01-04-2010 om 22:31
  Homepage:

He die Roy en Sien,

Het is rustig op de website zie ik! De foto's zijn erg verouderd hoor, ik was benieuwd of jullie al zaken hadden ondernomen met Mart en Nellie (Opa en Oma dus)?

In afwachting van nieuwe foto's (ook van de fontein op Aruba).

Groetjes,

 

Bert.

  Ha
  door Twan () op 01-04-2010 om 20:58
  Homepage:http://niet nodig

Hallo Sien Roy en kids,

 

moi huis in een prachtige omgeving. Hebben ze daar een junior kamer?Hebben jullie je al gesettled ?Hebben ze daar pielreuzen ?en graved laks ?

Kortom een hele hoop vragen. Hopelijk hebben jullie het naar je zin en kun je een leuk bestaan opbouwen.De zon zal daar zeker bij helpen,denken wij.

 

Als we in de buurt zijn dan komen we effe langs, om de laxs te brengen , want belofte maakt schuld.Maar het kan nog wel even duren.

 

hou julli taai en get the irie feeling mann,

Groet Sandra en Twan

 

 

 

  Ayo
  door Biankski () op 01-04-2010 om 14:48
  Homepage:

Hallo

 

Thanks voor de leuke kaart. We hebben er flink om gelachen. In de verte hoorde ik jullie zingen en muziek maken.

Vanaaf feesie om mijn 36+ te vieren.

Liefs, Biank

  Hassan uit de Bronx
  door Marouane () op 20-03-2010 om 13:33
  Homepage:http://www.fly2mar.hyves.nl

Dag Luitjes,

Ik mail op dit moment vanuit huize 'Spee'. Leuk om te horen dat jullie het naar jullie zin hebben. Ik weet niet of jullie mijn zus kennen, maar die zit ook in Curacao. Ze heet Feiza.

Nou in ieder geval heel veel plezier

en geniet ervan.

Groet,

Marouane

  Con ta bai???
  door Joyce () op 11-03-2010 om 22:52
  Homepage:

Hoi hoi gullie,

Hey sientje,

Ik schrok me een hoedje,dat zou Cas zeggen, toen ik met carnaval van je zus hoorde dat je al ff niet meer in nederland woont.
Toen ik je ging zoeken in mijn vrienden lijst op hyves zag ik dat je daar niet meer was.

HOe is het daar in het mooie Curaqao???
Paul mijn mannetje heeft er ook 6maanden stage gelopen en ook gewoond.
Vandaar titel van bericht.

Nou meis ik wilde gewoon ff een berichtje sturen.

Ik wens jou, Roy en je kiddies heel veel geluk toe daar in het zonnige CuraQao.

 

Heel veel liefs Joyce Koekkelkoren-Ewalts en de boys

  Hoi hoi!!
  door Manon () op 04-03-2010 om 12:59
  Homepage:

Hey Sien en de bups,

Ik kwam vanochtend je mamsie tegen in het dorp en was zo benieuwd hoe het met jullie is! Ze vertelde me heel trots over jullie en over deze webpage en ik ben gelijk gaan kijken en lezen... jeetje wat ziet het er goed uit allemaal!!! Helemaal goed! Ik ben een klein beetje jaloersig...;o) Zo te lezen burgeren jullie al goed in en genieten jullie van het geheel! Ga zo door zou ik zeggen!

Hier alles oke. Ons meiske is alweer ruim 5 maanden oud. Ze doet het hartstikke goed en is een vrolijk, actief en leergierig ding! Hier wachten we op het mooie weer.... nog even volhouden en dan duiken ook wij lekker in het zwembad bij ons mamsie.

Hey, ik kom regelmatig even spieken hoe het gaat!

Heel veel lieve groetjes!

Manon en de bups!

 

  bedankt
  door mees () op 01-03-2010 om 20:09
  Homepage:

hallo roy,sien,keke en mijs

bedankt    voor    de  leuke  kaart ik   vond  hem  heel  mooi vooral de leuke fofo's van  keke en mijs .

en om de f oto  van roy met z'n  spier ballen moest ik erg lachen.

ik hoop dat julli het heel leuk hebben,en dat we gou weer kunnen skypen.

groetjes mees  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 

ps ik heb een eigen mini laptop gekocht van mijn gespaarde  verjaardags geld.een heele mooie witte ralf wil hem wel met me ruilen

  hallo
  door robin () op 01-03-2010 om 19:33
  Homepage:

hoi roy sien keke en mijs.

wat zijn jullie een geluksvogels ik wou dat ik daar lekker zat.

het is nog steeds ijskoud in ons kleine kikkerlandje.

ik vind het fijn dat jullie het zo leuk hebben.

en wat een leuke foto's.

ik hoop dat er snel weer een nieuw verhaal op jullie site komt.

het is altijd leuk om dat te lezen.

ik hoop dat we snel weer iets van jullie horen.

Groetjes Robin.

  Aloa.....
  door Enrico vd Beuken () op 24-02-2010 om 16:18
  Homepage:

Hey Roy and Familie,

Wat een  prachtige foto's op een schitterende locatie. Ik zou zo willen emigreren, maar ja !! Enjoy it en veeeeel succes..........                       

Enrico vd Beuken en familie

 

  Bedankt
  door Renuka Albers () op 23-02-2010 om 12:06
  Homepage:

Hoi!

Bedankt voor jullie leuke verjaardagskaart! Super leuk!! Ik vond hem gisteren toen Koen en ik thuis kwamen van een lekker dagje in de sauna. Wij hebben het lekker rustig aan gedaan op mijn verjaardag dit jaar. Ik hoop dat jullie ook een leuke dag hebben gehad gisteren. Het lijkt me heerlijk om je verjaardag in februari in de zon te kunnen vieren. Moet voor Roy ook een leuke, nieuwe ervaring zijn geweest! Ook hebben we vorige week de cd ontvangen met de foto's. Bedankt hiervoor!!

Wij hopen dat alles goed gaat daar en houden deze site in de gaten.

Liefs,

Renuka en ook van Koen natuurlijk

  lang zal je leven!
  door Ben () op 22-02-2010 om 23:23
  Homepage:
Ha Roy! Gefeliciteerd met je verjaardag! Hoe is dat nou, jarig zijn in de zomer? :-) Ik had je nog gesmst, maar je nl nummer zal wel uit de lucht zijn ondertussen.. Hoop dat alles goed met jullie gaat! Hier alles onder controle, het vriest niet meer.. nu veel regen :-( Groetjes van ons en een fijne verjaardag!! X

  skype en natuurlijk ik mis jullie
  door jullie liefse nicht!!!p () op 12-02-2010 om 07:28
  Homepage:

lieve suiker tante en mijn lieve oom en nichtje en ook natuurlijk neefje!!!

waneer weer een ker skypen want ik ben hele maal jaloers door die foto's hihihi. ik vind het natuurlijk fijn dat jullie het daar zo goed hebben. maar helaas kunnen we niet in de mei vakantie komen dus dat is echt heel jammer dus. maar ik hoop dat ik jullie wel snel zie ik mis jullie egt XD maar skypen he doegg moet naar school carnaval hihihi hoe van jullie.

gr jullie alller aller aller aller aller aller aller aller liefste nichtje!!! pareltje dus

  tsunami
  door Janneke () op 11-02-2010 om 09:29
  Homepage:http://salon39.nl

Goedemorgen lieverds,

Vandaag is in het nieuws verteld dat er een tsunami op Curacao is voorspeld op vrijdag de 12e februari. Althans, volgens een Dominicaanse profetess. Ze heeft 2 dagen voor de ramp op Haiti ook deze aardbeving aangekondigd. Goed, we hopen dat ze het mis heeft, maar toch knijp ik m een beetje. Bereid jullie er toch maar op voor, ik wil jullie niet missen en mama zondag weer veilig terug! Dikke kus voor de kindjes!

ps. Carnaval in Rooy is ook een optie!!!??

XXXJans

  ola!
  door Bart () op 10-02-2010 om 22:01
  Homepage:

Hey luitjes,

Ik dacht even aan jullie en heb nu voor t eerst jullie site bezocht.

Leuke foto's!

Hier is het vet winter-time en we hebben sinds mensenheugenis nooit zoveel sneeuw gehad. In onze "provincie" overzee zullen jullie het beter hebben denk ik zo.

Jullie lekker duiken met een leguaan, wij maar krabben met Yeti...

Roy; hoe is het met je job? Je draai kunnen vinden?

Sien; hou jij jezelf lekker bezig? Nice view at the gym (beter als Sprank!)

Vele groeten aan Keke en Mijs en ook aan jezelf naturellement.

Tot .......?

Ilja, Anouk & Bart

 

  Proficiat
  door koen & renuka op 05-02-2010 om 22:31
  Homepage:

Hi Sien,

 

Van harte proficiat met je verjaardag vandaag. Maak er samen een leuke dag van.

Veel liefs

 

Koen & Renuka

  divers
  door Jezus () op 01-02-2010 om 15:26
  Homepage:http://www.salon39.nl
Yes, hello! hoe is t nou? Laat je nog even wat bijzondere moments met ons mam zien? Enne, die zonnebrand, ik heb de beste! beschermd je DNA! Verander je tenminste niet in een hoopje rimpels! Nou meissie, geniet van deze 2 weken met mama! XXX

  hoi
  door Koen & Renuka () op 27-01-2010 om 18:12
  Homepage:

Hi Roy, Sien en de kids,

 

Super leuk om jullie via deze site te volgen. De eerste maand zit erop en aan de foto's te zien hebben jullie, jullie stekkie gevonden. Lijkt wel vakantie met die zwembad foto's en de zonschijn.

 

Royke ik zie de foto's wel verschijnen. Thanx daarvoor

veel liefs

koen en renuka

 

  Hoi
  door Erwin van Dijck () op 27-01-2010 om 15:04
  Homepage:

Ha Kustertjes

Aan de foto's te zien gaat het super, weblog niet gelezen is me te veel tekst. Ziet er super uit. Geniet ervan en ga ervoor.

Groetjes en tot snel Monique, Liz en erwin

  hoi!!!!!!!!!!!!!!!
  door johan,isabelle,onyth en niel () op 27-01-2010 om 09:20
  Homepage:http://www.nielridders.nl

He globetrotters!

Leuk jullie berichtje op de site van Niel. Alles goed daar? Mooi huis en leuk de site waarop we de fotos van jullie en de kids kunnen zien.

Maak er een mooie toekomst van daar en geniet van elkaar!

Liefs en knuffels van Onyth en Niel, x Johan en Isabelle

  Groetjes uit Leunen
  door Jan en Marjan () op 25-01-2010 om 10:00
  Homepage:

Hallo allemaal.

Zo te lezen hebben jullie het goed naar jullie zin, de kids vinden het fijn en Roy heeft plezier in zijn werk.

Josien komt de tijd ook wel door met shoppen en genieten.

Het huis hebben jullie leuk ingericht, gezellig met jullie eigen meubeltjes.

Ook de kids hebben mooie kamertjes.

Hier is het nog altijd winter maar we hebben inmiddels wel zin in de lente.

Heel veel lieve groetjes van ons.

Jan en Marjan

  ik mis jullie erg
  door pareltje () op 24-01-2010 om 19:22
  Homepage:
heey ik vind het jammer dat jullie zijn verhuisd maar leuk voor jullie wij komen verschijnlijk in de mei vakantie leuk he op de foto op jullie website van mijs ziet ze er echt anders uit hihihi maar ik spreek jullie nog op skype of msn ik zie jullie doeg ik hoop tot snel

  Berichtje van mij
  door Marieke Foeken op 24-01-2010 om 12:01
  Homepage:
Dag allemaal, Wat een heerlijke foto's van de kindjes en jullie huis! Ziet er allemaal erg mooi uit ;) Leuk om te horen dat Mijs al zinnetjes maakt, dat gaat snel zeg! Alleen dat bijten is wat minder. Niet gedacht dat ze dat in zich had! Keke wordt ook alweer zo'n grote vent, op zwemles! En dat in zee! Ik weet nog dat je het vertelde en dat ik dacht: dat is een mooie ervaring die je een kind niet meer af kan nemen, geweldig.. Geniet er lekker van enne, een dikke kus uit Venray! Liefs, Marieke

  Groeten uit Baarlo
  door Ton en Elly () op 21-01-2010 om 22:14
  Homepage:

Hallo Luitjes

Zojuist jullie weblog bijgelezen en natuurlijk stilletjes mee zitten genieten. Ik me het een en ander wel voorstellen. Voor volwassenen al moeilijk om elders te wennen dus laat staan voor kinderen. Voor Keke is de zee dan ook wel erg groot en Mijs mag inderdaad niet bijten. Fijn le lezen dat ze zich goed vermaken en dat de school ook indruk op hen maakt.

lieve groeten Ton en Elly

 

  Er bestaat geen toeval!!
  door Gwen () op 19-01-2010 om 13:55
  Homepage:

Wat fijn te lezen dat het gelukt is om de kids ingeschreven te krijgen in mijn (jeugd) huis waar ik veel mooie herinneringen heb en dat het gelukt is om ze daar ingeschreven te krijgen. With a little help lukt alles, nietwaar?

Nu nog de Joh. van Wallbeeck,

Toch weird dat ik jaren later (40 precies) via partner zijn van je vader opeens zijn kinderen en kleinkinderen in mijn ouderlijk huis en mijn school (joh v Walbeeck) te zien. Very weird!!!

Pasa bon. 

Groetjes van je vader

  Effe bijpraten
  door Sies en Anne Christine Liebrand () op 17-01-2010 om 15:47
  Homepage:

Hallo Sien en Roy,

Vrijdagmiddag ontmoette ik Tiny bij de opening van een tentoonstelling op het gemeentehuis. Natuurlijk naar jullie belevenissen gevraagd en www.famkusters ontvangen. Vanmiddag had ik even tijd om alvast een stukje van al die informatie tot me te nemen.

Klinkt goed.

Zo te lezen gaan jullie het wel bolwerken daar op die mooie rots.

We benijden jullie best wel een beetje maar hebben het hier toch ook goed naar onze zin.

Na terugkeer uit Curacao in november zijn we weer flink aan de slag gegaan en was de vakantie al snel weer vergeten.

Volgende week gaan we lekker een weekje skiën en daarna stuur ik wel eens een uitgebreide mail om bij te kletsen.

Voor het moment, véél groeten en alle goeds toegewenst voor het nog tamelijk nieuwe 2010.

Groet Sies en Anne Cristine.

 

  Groeten uit Venray
  door Oma Kusters () op 16-01-2010 om 18:45
  Homepage:
Hallo Luitjes.... Hierbij een warme groet van "OUDE OMA" die vandaag 88 jaar geworden is!!!!!! Oma heeft zojuist verjaardag gevierd in de tuinkamer op Schuttersveld, samen met har broers en zus, petekinderen en kennissen. Jos,Gerda en Elly waren er ook. Morgen gaan we samen verjaardag vieren in Geysteren en we zullen dan een borrel op jullie drinken. Op Schutersveld de PC aangezet en Oma jullie website en foto's laten zien. Op de radio zingt Jan Smit "ik heb een tuintje in mijn hart" op het juiste moment dus terwijl we aan jullie denken!!!! Lieve groeten en een dikke knuffel Oma en Elly

  Hallo Roy Josien en kinderen
  door Hennie Rouwens () op 14-01-2010 om 13:35
  Homepage:

Hallo Familie

Ik wil jullie samen met jullie kinderen een hele fijne tijd toewensen

Geniet van de tijd die jullie samen hebben en maak er wat moois van.

En vooral blijven hardlopen daar op de stranden.

Groetjes Hennie Rouwens (een van de loopmaatjes van Tiny)

  Goeie start gemaakt?
  door Annie en Thijs () op 12-01-2010 om 20:01
  Homepage:

Hallo mensen,

Hoe is het met jullie? Ik lees dat jullie aardig aan het wennen zijn en kennis maken met de gebruiken daar op het eiland.

Roy, hoe zijn je eerste weken verlopen op je werk?

Zeker toch nog wel wennen. Ja, Sien lijkt me ook moeilijk om de hele dag thuis te zitten, maar misschien komt er toch wel iets op je pad.

De kimderen zullen ook wel wat moeten wennen, al zal dat buiten leven hun zeker wel bevallen.

Leuke foto's van de kinderen en natuurlijk ook van jullie. Ziet er allemaal goed uit.Veel succes samen en veel lieve groetjes vanuit het koude, witte Nederland.

Thijs en Annie

  Het warme huis
  door Bertine Hoebers () op 12-01-2010 om 15:17
  Homepage:
Hoi Roy en familie,
Hebben jullie een goede reis gehad en hoe bevalt het warme huis?
Nog de beste wensen voor 2010 en hopenlijk hebben jullie het naar jullie zin.
Donderdag ga ik ook lekker naar Egypte naar de warmte en hoop te genieten.
De hartelijke groeten uit nederland en maak er wat moois van.
Bertine Hoebers

  Veel geluk
  door Floor en Erik () op 09-01-2010 om 19:46
  Homepage:
Hallo, We wensen jullie heel veel geluk in het warme land! We willen jullie even bedanken. Vandaag van Tante Nelly oa een heel mooi winterjasje gekregen voor onze Jara. Jammer dat Mijs het nu niet meer nodig heeft maar hij staat onze Jara geweldig! De fiets was erg fijn maar helaas kan ik hem nu niet gebruiken door de sneeuw die hier ligt. Maar we zullen er nog veel plezier van hebben. Lieve groetjes, Floor- Erik- Nikki en Jara

  Heel Veel succes en Plezier in de warmte daar!.
  door Stefan Metsemakers () op 08-01-2010 om 18:33
  Homepage:

Ha Roy en familie,

Op de eerste plaats nog een gelukkig nieuwjaar!

Ik had vandaag van Ralf jullie website doorgekregen, ziet er leuk uit en zal er regelmatig op terug kijken hoe het met jou en je gezinnetje gaat.

Ik wens jou en je vrouw en kinderen hel veel succes toe in het lijkt mij zeer mooie paradijsje daar.

Groetjes vanuit het zeer koude St. Joost.

Stefan Metsemakers { Steenfabriek Vandersanden }

 

  succes met jullie nieuw begin
  door Huug Clercx () op 08-01-2010 om 11:23
  Homepage:

Wat een nieuws, dat jullie nu wonen en werken op Curacoa.

Wij zijn er een keer geweest en Peer was meteen verkocht. Jammer dat

hij dit niet heeft kunnen meemaken. Vanuit Esch wens ik jou Roy heeeeel

veel geluk met je lieve gezin. Dikke kus van Huug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  beste wensen
  door Noud en Truus () op 06-01-2010 om 14:31
  Homepage:

Hallo Roy, Sien, Keke en Mijs

 

Vanuit het koude Nederland wensen wij jullie veel geluk en voorspoed in 2010.

Jullie huis ziet er geweldig uit op de foto's. Veel succes met "wennen" en alvast veel plezier met Mart en Nelly als ze straks in maart naar jullie toe komen.

 

 

  groetjes uit Leunen
  door Jan en Marjan () op 02-01-2010 om 17:06
  Homepage:

We wensen jullie alle goeds voor 2010, heel veel succes met de nieuwe baan en veel liefde en plezier in het nieuwe huis!

Geniet samen met de kids van het mooie weer want dat is daar in overvloed aanwezig.

Lieve groetjes en 'n dikke kus van Jan en Marjan.

  Gelukkig nieuwjaar!
  door Koen Graafland () op 01-01-2010 om 20:03
  Homepage:

Hoi Roy en Sien,

Allereerst willen we jullie een heel gelukkig  en succesvol nieuwjaar toewensen! In meer dan 1 opzicht een nieuw jaar. We hopen dat jullie met z'n viertjes gauw je draai zult vinden.

Roy, heel veel succes met je nieuwe baan . We vinden het leuk om jullie belevenissen op de site te blijven volgen.

Groetjes Koen & Jacintha

  Groeten uit Baarlo
  door Ton en Elly () op 30-12-2009 om 23:20
  Homepage:

Hallo Roy, Josien, Keke en Mijs

Wellicht zijn we jullie ergens in het luchtruim tegen gekomen. Wij wensen jullie heel veel liefde  en geluk met deze nieuwe start op dit mooie eiland van zon en wind. Jammer van het begin (de valpartij van Mijs) maar gelukkig heeft zij en jullie dat goed doorstaan. We zullen met veel belangstelling jullie site volgen en zo ook veel van het eiland leren. Een goed uiteinde en een supper begin.

Liefs Ton en Elly

 

  camera
  door Jos, Gerda en Bart op 29-12-2009 om 22:01
  Homepage:
De camera is geplaatst,nu nog het contact

  goede wensen
  door Henk en Martinet Roling () op 29-12-2009 om 18:56
  Homepage:

Beste Roy en Josien

We hebben de foto's van jullie nieuwe woonplek bekeken. Het ziet er allemaal prachtig uit. Met het mooie weer van Curacao zijn alle voorwaarden vervuld voor een goede start. We wensen jullie veel voorspoed en geluk en zullen af en toe op de site kijken hoe jullie het maken.

Hartelijke groeten

Henk en Martinet uit Venray

  -.-.-.-
  door Ben () op 29-12-2009 om 17:10
  Homepage:
Leuk, jullie eerste berichtje staat er al op! Hoop dat jullie snel kunnen acclimatiseren en dat Mijs snel went aan de steile oprit.. anders houdt ze geen hoofd over ;-) Alvast een hele goede jaarwisseling en succes as zondag! Was erg leuk jullie nog te zien 2e kerstdag! Dikke zoen van Pascale en Ben

  Jeetje..
  door Wilko () op 29-12-2009 om 09:16
  Homepage:
.. moesten jullie ook zo hard krabben vanmorgen ? Vast niet. (Roy geen flauwe grappen ik had het over ijs..) :-) Josien, onwijs bedankt voor de mooie kleertjes ! Jullie zijn gek. Tot snel. Muchu delisia !

  foutje
  door W.van rijswick () op 27-12-2009 om 21:20
  Homepage:

 

Hallo Even 2 foutjes corrigeren Keke met een e

Geen Mees maar Mijs .Sorry maar goed bedoeld.

Groetjes Thea Wim

  Alle goeds
  door w.van Rijswick () op 27-12-2009 om 21:13
  Homepage:

 

Hallo Roy Jozien Keeke Mees

Morgen een goede vlucht.

Wij wensen jullie alle goeds toe.

En hopen dat jullie er vinden wat je had verwacht.

Heel veel lieve groetjes Thea Wim

 

  Heel veel succes en Fijne Feestdagen!!
  door Pascalle Schoeber () op 23-12-2009 om 20:09
  Homepage:

Hallo Roy, Josien en de kinderen,

Wij willen jullie heel veel liefde, geluk, gezondheid en succes wensen in het mooie curacau. Op afstand zullen we jullie blijven volgen.

Hele fijne kerstdagen nog hier in nederland.

Groetjes Pascalle, Rob, Luca en Nanouk

  véél geluk
  door Jan en Anke Gielens op 23-12-2009 om 18:10
  Homepage:

Roy en Josien,

Véél geluk met jullie gezinnetje op Curacao en voor Roy: heel veel succes met je nieuwe baan!

 "Het ga jullie goed!!!!"

Jan en Anke Gielens

 

  veel geluk!
  door Luc, Jacqueline en Thomas Hendriks () op 23-12-2009 om 14:33
  Homepage:

Hallo Roy, Josien, Keke en Mijs,

Wij willen jullie een hele fijne kersttijd wensen, geniet van jullie laatste dagen in het koude kikkerland. Voor de 28ste een goede reis. Voor erna een geweldig nieuw jaar! Maar het allermeest wensen we jullie heel veel geluk in jullie nieuwe thuis!

Moge al jullie wensen uitkomen!

Geniet van alle avonturen, elkaar en het eiland!

Wie weet komen we jullie nog eens opzoeken;-)

Groet,

Luc, Jacqueline en Thomas Hendriks

 

  leuke site
  door Karin () op 23-12-2009 om 14:12
  Homepage:

Hallo Josien, Roy, Keke en Mijs,

Wij wensen jullie nog fijne kerstdagen in Nederland en heel veel succes op Curacao.

Karin & Annegret

  mooie foto!
  door Janneke () op 23-12-2009 om 12:24
  Homepage:http://www.salon39.nl

Dag lieve schattekes,

Ja, deze foto voelt beter! Het begint nu echt spannend te worden, het afscheid komt steeds dichterbij. Maar het gevoel, dat het jullie goed zal doen overheerst. Ik verheug me op de verhalen en ervaringen, en zal jullie op afstand, maar op de voet volgen.

We zullen de humor van Roy, de originaliteit van Sien, maar vooral de "groei" van Keke en Mijs erg missen!

Veel liefs,

Janneke

  Groeten uit Vught
  door Koen en Renuka Albers () op 22-12-2009 om 17:44
  Homepage:

Lieve Roy, Sien, Keke en Mijs,

We zijn net terug uit NY en hebben jullie site eens bezocht. Jullie nieuwe stekkie in Curacao ziet er goed uit. Daar komen we graag een keer op bezoek ;-) Heel veel succes met de laatste voorbereidingen en dan na de kerst op naar het eiland voor een nieuwe start. Maak er samen met de kids iets moois van.

Heel fijne kerstdagen

Heel veel liefs

Koen & Renuka

  fijne feestdagen!
  door Ineke () op 20-12-2009 om 13:03
  Homepage:

Hoi Josien, Roy, Keke en Mijs,

Ik wil jullie nog effe hele fijne kerstdagen in Nederland wensen! Geniet nog lekker van de sneeuw, want voorlopig zien jullie alleen nog maar witte stranden ipv witte sneeuw!!!

Heel veel succes in Curacao en ik zal jullie verhalen volgen op deze website.

Liefs,

Ineke, Erwin, Marijn, Jesse en Demi

  Heel veel geluk..........
  door Thijs en Annie () op 20-12-2009 om 12:43
  Homepage:

Lieve Roy, Sien, keke en Meys,

Jullie zijn aan de laatste weken in Nederland begonnen.Wat gaat het snel....Nog fijne Kerstagen in ons wiite Nederlandje.

Wij wensen jullie een gezond, energiek en liefdevol jaar toe.

We blijven jullie graag volgen......Succes en heel veel liefs van ons,

Thijs en Annie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  veel geluk
  door marja & the boys () op 13-12-2009 om 20:52
  Homepage:
Hoi Josien, het was een erg gezellig afscheid vanmorgen, ook de kinderen hebben echt genoten! ik wens julie alle geluk van de wereld toe,en ik hoop dat jullie daar snel je draai zullen vinden, en ook de rust vinden die jullie nodig hebben. fijn dat Roy daar al een baan heeft! ik zal jullie site geregeld bekijken om op de hoogte te blijven van jullie avontuur. ik hou contact groetjes Marja & the boys

  Veel geluk!!
  door Babet, Isa, Ralf en Daphne () op 09-12-2009 om 14:02
  Homepage:

Lieve Mijs, Keke, Josien en Roy,

De Opdenkampjes uit Goirle wensen wij jullie heel veel geluk op Curacao! En als we een keer 'in de buurt' zijn, komen we zeker langs!

Heel veel succes!

Liefs,

Babet, Isa, Ralf en Daphne

 

 

 

  vertrek
  door annette en wil () op 08-12-2009 om 17:15
  Homepage:
Roy en Josien .Wij wensen heel veel liefde en geluk met jullie stap in een "nieuwe wereld"

  Proficiat
  door Piet en miny () op 06-12-2009 om 15:12
  Homepage:

Hoi Roy en Josien,Keke en Meijs.

Fijn dat Roy een baan heeft gevonden. Proficiat.

Wij wensen jullie heel veel geluk en succes.

Groetjes Piet en Miny.

Ps Al vast fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.

  Veel succes
  door karlijn () op 30-11-2009 om 12:35
  Homepage:

Hoi Roy en Sien,

Wij hebben alle jullie plannen op internet gelezen. Wij wensen jullie heel veel succes met deze nieuwe start. Hopelijk plaatsen jullie nog veel berichtjes en foto's op deze website zodat we jullie een beetje kunnen volgen.

Heel veel plezier en succes.

Liefs Job en Karlijn

  Succes
  door Toos en Piet Voermans () op 22-11-2009 om 17:16
  Homepage:

Hoi Roy en Sien,

Zojuist naar jullie website gegaan en dus maar meteen reageren.Wij wensen jullie gezin heel veel succes met de nieuwe ontwikkelingen.

Groetjes, Toos en Piet

  Proficiat
  door Ton en Elly () op 21-11-2009 om 16:09
  Homepage:

Hallo Roy en Sien

Proficiat met je nieuwe baan en alvast veel succes met alle voorbereidingen. We hopen jullie nog te zien voordat wij en later jullie vertrekken. Anders wie weet.....

Liefs Ton en Elly

  Super.......
  door Thijs en Annie () op 17-11-2009 om 22:27
  Homepage:

Lieve Roy en Sien,

Wat super fijn dat het gelukt is een baan te vinden. Proficiat....... We hadden het al van Koen gehoord. Het is een hele stap voor jullie viertjes, maar blijf er vooral in geloven. Wij wensen jullie heel veel succes samen en alles wat jullie hierbij nodig hebben.

Veel liefs van Thijs en Annie

  proficiat!
  door Elly en Hans () op 17-11-2009 om 11:39
  Homepage:

Dag Roy en Sien,

Fijn dat je een baan hebt gevonden Roy, proficiat!

En nu verhuizen, dat kost natuurlijk nog de nodige voorbereiding. Wij wensen jullie veel succes met alle voorbereidingen en een goeie nieuwe start!

 

:iefs,

 

Hans en Elly

 

  Proficiat
  door Jan en Marjan () op 15-11-2009 om 19:32
  Homepage:

Hallo allemaal.

Proficiat met het geweldige nieuws, 'n baan!!!!

Fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn en we hopen dat jullie daar iets heel moois op gaan bouwen.

we wensen jullie alle goeds maar hopen dat we jullie nog wel kunnen ontmoeten voordat jullie vertrekken.

Heel veel liefs. Jan en Marjan

  hoi roy en sien
  door mees () op 13-11-2009 om 20:56
  Homepage:

 

hallo roy en sien

is het leuk in curacao.

is het warm daar in curacao.

heel veel groetjes en een dx

mees

  hallo
  door samantha () op 13-11-2009 om 19:23
  Homepage:

Hallo Roy en Sien,

Wauw, wat gaat het snel met jullie daar. Het klinkt bijna als een droom, heel fijn dat jullie dat samen mee maken nu. Erg fijn om te lezen dat het zo goed gaat met jullie en dat het met Roy zijn gesprekken zo goed gaat. Wel onwerkelijk hoor dat jullie straks zo ver weg zitten. |Ben het wel met Janneke eens, mis Roy ook op de foto......Enfin Ik hoop dat Roy zijn droombaan daar vindt en dat het vanaf hier alleen nog maar bergopwaarts gaat met jullie. Een hele goeie reis naar huis, en als jullie weer terug  gaan kan dat dan na de kerst?... veel liefs en kus

Samantha

  succes
  door Hans en Elly () op 13-11-2009 om 13:29
  Homepage:

Dag Roy en Josine,

leuk om jullie site te bekijken. Tussen de regels door lees ik dat het gaat lukken, met welke baan dan ook. Wel spannend allemaal.

Dinsdagmiddag jullie kids gezien bij Nelly; twee schatten! Keke weet overal een oplossing voor te vinden, mooi is dat.

Succes met het vinden van de juiste baan en een fijn huis.

 

liefs, Elly en Hans

  Paaseieren
  door Victor Weijs () op 06-11-2009 om 10:51
  Homepage:

Beste Josien en Roy,

Als ouder van 3 kinderen heb ook ik in het verleden voor onze kinderen met Pasen eieren verstopt. De kunst was soms om de eieren weer terug te vinden. Volgens mij is dat in het leven vaak zo: We weten dat datgene wat we zoeken er is, maar we zien het soms over het hoofd.

Ik wens jullie heel veel succes op jullie zoektocht.

Victor

  De mooiste
  door Roy op 05-11-2009 om 16:49
  Homepage:
Ik heb de mooiste op de site gezet. Mocht er nog een leuke foto van mij te maken zijn dan zal hij er zsm op staan Roy

  bon sueltu
  door Janneke () op 05-11-2009 om 16:04
  Homepage:http://www.salon39.nl

Wat mooi gedaan! Ik wens jullie alle geluk van de wereld en en VEEL Liefde en acceptatie. Toch mis ik Roy op de foto's en voelen jullie niet compleet!

Janneke